Kedves Látogatónk!

Engedje meg, hogy az EMTCVillamosgépgyártó Bt. nevében üdvözöljem Önt honlapunkon. 

Az EMTC Villamosgépgyártó Bt.  (ElektroMotorenTechnik Cegléd) 2000.májusában alakult, magyar-német vegyesvállalatként. A cég tulajdonosi szerkezete 2019-ben megváltozott, ettől az évtől a német Stöber vállalat 100%-os tulajdonába került.

 Fő profilunk

Általános és egyedi vevői igények szerint:

  • Lemezcsomagok tekercselése IEC 63-200-as méretben
  • Villamosmotorok részegységeinek forgácsolása IEC 63-200-as méretben
  • A legyártott alkatrészekből szerkezeti (rész-) egységek összeállítása
  • Motorok, végtermékek készre szerelése.

 A társaság árbevételének 96%-a exportban realizálódik.

Folyamatos gyártás- és gyártmányfejlesztéssel igyekszünk vevői körünk minden elvárását a lehető legjobban kielégíteni.

Miért válassza Ön is az EMTC-t?

  • Igényes kivitelezés, kedvező áron
  • Kis és közepes szériák gyártása
  • Kézi tekercselés
  • Több évtizedes szakmai és gyártási tapasztalat
  • Minőségi termékek 

Minőségirányítási rendszerünk az MSZ EN ISO 9001:2015 szerint tanúsított.

A minőségirányítási rendszer eredményes működtetésével a meglevő ügyfeleink elégedettségének és bizalmának megerősítését, új piaci területek megszerzését kívánjuk elérni, ezzel elősegítve minden dolgozónk biztos, hosszú távú megélhetését és elégedettségének fejlődését.

Társaságunk szándéka és törekvése, hogy termékeink versenyképességének fokozásán túl magas szinten és hiba nélküli termékek biztosításával kielégítsük a megrendelőink cégünk felé támasztott igényeit. Üzletpolitikánkat, piaci stratégiánkat a vevői vélemények, visszajelzések figyelembevételével alakítjuk ki, üzleti kapcsolatainkban a kölcsönös előnyök érvényesítésére törekszünk.

Működésünk során jogkövető magatartást tanúsítva, folyamatosan követjük a ránk vonatkozó hazai és nemzetközi általános és környezetvédelmi jogszabályokat, előírásokat, és igyekszünk mindenben megfelelni azoknak.

Minőségpolitikánkat megismertetjük minden munkatársunkkal és alvállalkozónkkal. Rendszeres képzéssel fejlesztjük dolgozóink minőségtudatos szemléletét és magatartását. A minőségi követelmények alapján határozzuk meg az általános és egyedi minőségi céljainkat, amelyek teljesülését rendszeresen nyomon követjük.  

 

Buday Zoltán

Ügyvezető